Hoe het bij ons werkt

Onze bus heeft in totaal 9 zitplaatsen; voor de chauffeur en begeleider elk 1 en 7 plaatsen voor de deelnemers.               Elke 2 maanden verschijnt een programmaboekje. U kunt zich zelf inschrijven voor één of meerdere activiteiten door naar kantoor te bellen. U gaat daardoor een overeenkomst met ons aan die niet zomaar eenzijdig kan worden beëindigd.

Als u wensen heeft voor een bepaalde activiteit kunt u dat aangeven. Misschien kunnen wij dat dan voor u en anderen regelen. In overleg met onze coördinator is het ook mogelijk de bus inclusief chauffeur en begeleider voor een dag te huren. Dus wilt u een dagje uit met maximaal 7 personen neem dan contact op met  Jan Eijer. Tel: 035-7504192. (Elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur).

U wordt met de bus thuis opgehaald en weer teruggebracht, zo nodig helpen onze vrijwilligers u. Wij hebben geen rolstoellift in de bus. Wel is er (beperkte) ruimte voor rollators en een enkele opvouwbare rolstoel.

De ritprijzen zijn (tenzij anders is aangegeven) de kosten voor brandstof en onvermijdbare kosten voor onze vrijwilligers. Daarbij kunnen andere kosten zoals bijvoorbeeld voor uw entree bijkomen. Deze kosten staan bij elke activiteit van het programma vermeldt. Tenzij anders is vermeld zijn de kosten voor eten en drinken voor uw eigen rekening. Het verschuldigde bedrag, de totaalsom van wat bij een activiteit is vermeld, rekent u, met gepast geld, af bij de begeleider. Vanaf nu kunt u ook per pin betalen in de bus.

 

Wij gaan voor tevreden deelnemers.
U blij, dan ook onze vrijwilligers.

Daar doen wij het voor.

Het nieuwe reserveren.

Vanaf de maand december 2019 zijn wij het nieuwe boekingssysteem gaan gebruiken.

Er bestaat onder de deelnemers nog wat verwarring wat betreft het loten.

Loten doen we alleen als er meer als 7 personen voor een activiteit hebben geboekt.

De afvallers worden gebeld als ze zijn uitgeloot. Dus wordt u NIET gebeld, dan kunt u MEE.

Er kan dus een hele week worden gebeld om te boeken voor de activiteiten.

Het ophalen:

U wordt van huis opgehaald en ook weer teruggebracht. De start en eindtijd staan vermeld bij het programma. 

Deze tijden kunnen naar behoefte worden aangepast. 

Minimaal één dag voor vertrek wordt u door een vrijwilliger gebeld met nadere informatie over de tijd dat u wordt gehaald.

Prijs en Betaling

DE PRIJS P/P  is een totaalprijs berekend op basis van kosten voor de bus en begeleiding plus vaste kosten als entree, rondvaart, gids, arrangement, koffie met wat lekkers, ect.

Het is vanaf nu mogelijk om in de bus met een PIN-pas te betalen.

Contant in een envelop kan ook nog, maar liever met de PIN-pas.

Wat niet bij de prijs is inbegrepen zijn de kosten voor lunch en consumpties, mits anders staat aangegeven bij het programma. Als er achter de prijs p/p ook een prijs voor ” met MK” staat is dat de lagere prijs die u betaalt  als u beschikt over een Museum Jaarkaart. De prijzen zijn altijd vermeld onder gebruikelijk voorbehoud. 

Annuleren:

Bij annuleren (sinds 1-11-2019) wordt 100% van de ritprijs berekend. Als er, voor een activiteit, vooraf kosten zijn gemaakt (aanschaf van tickets e.d.) zullen ook die kosten in rekening worden gebracht. Onze coördinator zal persoonlijk alle annuleringen beoordelen. Voor de kosten die u worden berekend krijgt u een factuur toegezonden. Een annulering kan ALLEEN per telefoon worden doorgegeven.

I.   Op maandag , dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur naar               035-7504192.     Op overige dagen gesloten .

II.    Op zaterdag en zondag tussen 10.00 tot 12.00 uur naar 06-382 201 09.

Bij annuleren (sinds 1-11-2019) wordt 100% van de ritprijs berekend. Als er, voor een activiteit, vooraf kosten zijn gemaakt (aanschaf van tickets e.d.) zullen ook die kosten in rekening worden gebracht. Onze coördinator zal persoonlijk alle annuleringen beoordelen. Voor de kosten die u worden berekend krijgt u een factuur toegezonden. Een annulering kan ALLEEN per telefoon worden doorgegeven.

I.   Op maandag , dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op overige dagen gesloten  naar     035-750 4192,

II.    Op zaterdag en zondag tussen 10.00 tot 12.00 uur naar 06-382 201 09.

Opgelet:

Tijdens de uitstapjes worden door diverse mensen foto’s of video’s gemaakt. Deze kunnen gedeeld worden en eventueel op onze website worden geplaatst. Mocht u daar bezwaar tegen hebben dan kunt u bij de begeleider, bij aanvang van het uitstapje, dit kenbaar maken. 

Kortingskaart(en):
Toegankelijkheid:

Als u een museumkaart of een andere kortingskaart heeft, is het belangrijk deze mee te nemen. In ons programma wordt, alléén voor gebruik van de MK aangegeven wat u dan verschuldigd bent. Voor kortingen met b.v. de VIP-kaart (bankgiroloterij) of strookjes uit de Postcodeloterij agenda, moet u zelf actie ondernemen.

Ziet u een rolstoel pictogram bij een activiteit, dan is deze ook geschikt voor rolstoel- en rollator gebruikers. In de bus is GÉÉN rolstoellift aanwezig. Alleen een enkele opvouwbare rolstoel kan mee. U dient dan zelf voor begeleiding te zorgen. Deze begeleider is ook de genoemde kosten verschuldigd.

Coördinator PlusBus Naarden Bussum: Jan Eijer Tel: maandag t/m vrijdag 10.00 tot 12.00 uur 035-7504192